Home » Batch pasteur

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Batch pasteur

Een batch pasteur met drie dubbele rvs-wand laat u op maat maken bij C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. De ketel wordt bij de productie van zuivelproducten gebruikt om melk te pasteuriseren. Denk hierbij aan standyoghurt, karnemelk, melk en vla.

De werking van een batch pasteur

Door middel van de drie dubbele rvs-wand wordt het product waarmee de ketel gevuld is verwarmd. In de wand wordt heet water gecirculeerd en door de warmte uitwisseling wordt het product opgewarmd naar de ingestelde pasteurisatie temperatuur. De batch pasteur is voorzien van aansluitingen waarmee koud water over de dubbele wand gecirculeerd kan worden. Voor het legen van de pasteur ketel gebruikt u de uitloopkraan.

Profiteer van een lange levensduur

Net als u willen wij dat de batch pasteur lang meegaat. Daarom worden de modellen geproduceerd van hoogwaardige materialen. U bent verzekerd van een lange levensduur en minimale onderhoudskosten. Alle onderdelen die in contact komen met uw product zijn vervaardigd uit roestvrijstaal. Zo kunt u op hoge kwaliteit melk pasteuriseren.

Onze producten zijn onderhoudsvriendelijk

Onderdelen die jaarlijks vervangen dienen te worden zijn de manchet en perbunanring van de uitloopkraan en de rubbers van de snelkoppelingen. Voor de juiste werking van de thermostatische regeling dient u jaarlijks de thermometer te certificeren. Zo zorgt u voor gepasteuriseerde melk van de hoogste kwaliteit. Vragen over onze batch pasteur of andere producten, zoals onze melkontvangstunit, stelt u via +31 172 571 304, via het online contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@rietdairy.nl.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht