Home » Gepasteuriseerde melk
N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Gepasteuriseerde melk

Gepasteuriseerde melk wordt verwarmd tot 72 °C. Hierdoor worden alle schadelijke micro-organismen vernietigd en verloopt het verdere productieproces in goede mate. Bij C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. uit Nieuwkoop, nabij Alphen aan den Rijn, vindt u alle machines waarmee u pasteuriseert.

Verschillende machines voor gepasteuriseerde melk

Wij leveren betrouwbare en innovatieve apparatuur, waarmee u bijvoorbeeld gepasteuriseerde melk maakt. U vindt voor dit proces bij ons de volgende machines:

  • Doorstroompasteur

Dit is de meest effectieve machine om de veiligheid en kwaliteit van onbewerkte melk te garanderen. De machine heeft een capaciteit van 500 tot 35.000 liter per uur en is af te stemmen op uw wensen. Met een rendement van 95% is het een zeer milieuvriendelijke oplossing voor het pasteuriseren van melk of andere vloeistoffen.

  • Pasteur met een buizenwarmtewisselaar

Uitermate geschikt voor producten met kleine deeltjes zoals fruitsappen (met vezels) of fruitpuree. Dankzij de speciaal gevormde buizen is er een hoge efficiëntie en het rendement verhoogt door de regeneratie sectie. Wij leveren de pasteur met een compleet automatische CIP-reiniging.

  • Stand pasteur ketel

Voor de pasteurisatie van kleinere batches is er de stand pasteur ketel. Onze ketels worden gebruikt voor onder meer gepasteuriseerde melk, yoghurt en kwark. De ketel is voorzien van een roestvrijstalen besturingskast en is ook geschikt voor fermenteren.

Neem online of telefonisch contact met ons op

Voor welke pasteurmachine u ook kiest, maatwerk is altijd mogelijk. Bekijk ook eens onze platenpasteur. Wij vertellen u er graag meer over als u belt naar +31 172 571 304. Heeft u liever online contact? Vul in dat geval het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rietdairy.nl.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht