De specialist in zuivelapparatuur.

Home » Homogenisator

Homogenisator

Een homogenisator wordt gebruikt om een vloeistof homogeen te maken. Bij C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. uit Nieuwkoop, nabij Alphen aan den Rijn, vindt u diverse machines die de kwaliteit en het uiterlijk van uw zuivelproducten aanzienlijk verbeteren. Met ruim 125 jaar ervaring helpen wij u graag aan een passende machine voor de productie van onder andere melk, kaas, yoghurt en boter.

De eigenschappen van een homogenisator

U vindt bij ons een uitgebreide serie voor het homogeniseren van melk. De melk wordt met een hoge druk door een kleine doorlating geperst, waardoor de structuur van de grote vetbolletjes verkleind wordt. Hierdoor ziet de melk er een stuk soepeler uit en wordt het ontroomt. Iedere homogenisator uit onze serie heeft in ieder geval de volgende eigenschappen:

  • De homogenisator heeft een druk van 50 tot wel 220 bar;
  • De homogenisator is in lijn met pasteurs te plaatsen;
  • De homogenisator heeft een capaciteit van 1.000 – 20.000 liter per uur.

Bekijk ons aanbod aan zuivelmachines

Naast homogenisatoren kunt u bij ons terecht voor diverse zuivelmachines. Zo bieden wij melktanks, kaasbakken, kaastobbes en nog veel meer. Wilt u meer weten over onze producten? Neem contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar +31 172 571 304, door een e-mail te versturen naar info@rietdairy.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.