De specialist in zuivelapparatuur

Home » Kaasbak

kaasbak

Voor een kaasbak zit u goed bij C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. uit Nieuwkoop, nabij Alphen aan den Rijn. Wij beschikken over ruim 125 jaar ervaring in de vervaardiging van zuivel- en kaasapparatuur. U kunt bij ons terecht voor diverse typen kaasbakken, zodat u altijd de uitvoering vindt waar u naar op zoek bent.

Bij ons vindt u een kaasbak die aan uw eisen voldoet

Na het verwijderen van de melkwei blijft er wrongel over. Voor het verwerken van wrongel biedt C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. uit Nieuwkoop, nabij Alphen aan den Rijn, verschillende oplossingen. We produceren de volgende kaasbakken naar wens van de klant:

  • Gesloten automatische kaasbak;
  • Dubbele ‘O’ kaasbak;
  • Langwerpige kaasbak;
  • Open ronde kaasbak.

De kaasbakken vervaardigen we geheel van roestvrij staal. We produceren de machines allemaal met een drie dubbele wand, die u gebruikt om warm of koud water door de geïsoleerde dubbele wand te circuleren. Door de nauwkeurige temperatuurmeting door JUMO-sensoren heeft de kaasmaker de juiste indicatoren om de beste wrongel te bereiden.

Gesloten automatisch

Deze gesloten wrongelbereider staat garant voor een constant productieproces waarbij de kwaliteit van de wrongel is gegarandeerd. Deze kaasbak zorgt voor een automatische reiniging en wordt geleverd in combinatie met automatische draineerbak. Dit type heeft een capaciteit van 1.500 tot wel 15.000 liter.

Dubbele ‘O’

Dit type is een uitbreiding op de traditionele variant en is ideaal te combineren met een draineerbak. Dit type is eenvoudig te bedienen en heeft een capaciteit van 1.000 tot 5.000 liter.

Langwerpig

Deze traditionele langwerpige variant is voorzien van een multifunctioneel roer- en snijmechanisme. Het beschikt over een handig bedieningspaneel in de brug en is eenvoudig te reinigen. Dit type heeft een capaciteit van 2.000 tot 5.000 liter.

Rond

Dit standaard ronde model is voorzien van een Ceres roermachine. Dit type is volledig uitgevoerd in roestvrij staal en beschikt over een digitale thermometer. U kunt ervoor kiezen om een elektrische verwarming toe te voegen. Dit type is uitvoerbaar in verschillende formaten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Of u nu een kaasmakerij wilt beginnen of al jaren ervaring heeft, bij ons vindt u dé kaasmachine die aan uw eisen voldoet. In ons assortiment vindt u allerlei soorten machines voor kaasproductie. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor diverse kaaspersen en kaasvaten. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31 172 571 304, een e-mail te versturen naar info@rietdairy.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.