Home » Kaasmakerij beginnen

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Kaasmakerij beginnen

Een kaasmakerij beginnen doet u niet zomaar even. C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. uit Nieuwkoop, nabij Alphen aan den Rijn, helpt u echter graag op weg. In 1888 begon ons bedrijf met het produceren van diverse apparatuur voor het verwerken van ambachtelijke boerenkaas. Tegenwoordig worden onze kaas- en zuivelmachines wereldwijd ingezet voor de productie van kwalitatief hoogstaande zuivelproducten.

Diverse apparatuur om uw eigen kaasmakerij te beginnen

Droomt u er al tijden van om uw eigen kaasmakerij te beginnen, bijvoorbeeld om uw producten te verkopen in uw boerderijwinkel? Schakel dan onze hulp in. C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. is de beheerder van Boerenambachtkaas. Dit is ambachtelijk bereide kaas die het label ‘Boerenambacht’ draagt. Voor de productie van yoghurt, melk, boter en kaas zijn wij daarom een betrouwbare partner. U vindt bij ons allerlei benodigdheden voor de vervaardiging van diverse zuivelproducten: van een homogenisator tot diverse soorten kaaspersen.

Neem contact met ons op voor gedegen advies

Wij voorzien u graag van meer advies indien u nadenkt over het beginnen van een eigen kaasmakerij. Wist u bijvoorbeeld dat bedrijven in de voedingsmiddelenbranche niet meer mogen werken zonder een CIP-installatie? Ontvangt u hier graag meer informatie over of heeft u andere vragen? Dan bereikt u ons door te bellen naar +31 172 571 304, door een e-mail te versturen naar info@rietdairy.nl of door het contactformulier in te vullen.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht