De specialist in zuivelapparatuur

Home » Kaaspersen

Kaaspersen

Bij C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. uit Nieuwkoop, nabij Alphen aan den Rijn, kunt u een op maat gemaakte kaaspers kopen. Met meer dan 125 jaar ervaring met het creëren van zuivelmachines helpen we u graag. Voor het produceren van yoghurt, boter, melk en kaas zijn wij dé perfecte partner.

Een kaaspers kopen die aan uw wensen voldoet

U maakt bij ons de keuze uit diverse kaaspersen:

Tunnelkaaspers

De tunnelkaaspers werkt volgens lopende band, waarbij kaasvaten automatisch worden doorgevoerd. Het is een pneumatisch aangestuurde kaaspers waarbij ieder kaasvat apart wordt geperst. Deze kaaspers kunt u kopen met een capaciteit van 30 tot 400 vormen.

Luchtdrukkaaspers

Deze verticale kaaspers is eenvoudig te bedienen. De luchtdrukkaaspers is geschikt om diverse kaastypen en verschillend gewicht te persen. Het is een traditioneel perssysteem met cilinders. Per cilinder bevinden zich dubbele persplaten. De capaciteit van de kaaspers is afhankelijk van het aantal geïnstalleerde cilinders, minimaal twee 2 en maximaal 8 per unit.

Kolomkaaspers

Voor het persen van een groot aantal kaasvaten van dezelfde maat is de kolomkaaspers de ideale oplossing. Dit type is geschikt voor kaasvaten van 0,3 tot 6 kg. De kolommen kunt u apart bedienen. Deze kaaspers kunt u kopen met een capaciteit van 4 tot 20 kolommen per unit.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan kaasmachines

U kunt bij ons een kaaspers kopen die volledig is af te stemmen naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een eigen kaasmakerij beginnen? Dan helpt een op maat gemaakte kaaspers u perfect op weg. Bekijk ook eens onze andere kaasmachines en toebehoren, zoals onze kaasbakken en rvs-kaastobbes. Uiteraard voorzien we u graag van gedegen advies. Bel hiervoor naar +31 172 571 304, stuur een e-mail naar info@rietdairy.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.