Home » Kaastobbe rvs

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Kaastobbe rvs

Bent u op zoek naar een kaastobbe van rvs? C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. biedt een divers aanbod met een capaciteit van 100 tot 15.000 liter. Bekijk onze basismodellen online en geef de wensen die u heeft aan ons door. Wij denken graag met u mee en bieden altijd een voorstel op maat.

Een kaastobbe van rvs in verschillende varianten

Voor welke kaastobbe u ook kiest, wij produceren ieder model in rvs. Ook leveren wij ieder model met een driedubbele wand, die u gebruikt om warm of koud water door de geïsoleerde dubbele wand te circuleren. U kiest bij ons uit de volgende varianten:

  • Open ronde kaastobbe;
  • Dubbele ‘O’ kaastobbe;
  • Langwerpige kaastobbe;
  • Gesloten automatische kaastobbe.

Een snel en constant productieproces

Doordat wij de nieuwste technologieën verwerken in onze machines, bent u verzekerd van een snel en constant productieproces. Maak bijvoorbeeld gebruik van een automatische reiniging, een handig bedieningspaneel en een digitale thermostatische regeling. Wij geven u graag meer informatie over alle mogelijkheden met een van onze kaastobbes van rvs als u contact opneemt.

Ervaring sinds 1888

Als het gaat om de productie van kaas en de apparatuur dat daarvoor nodig is, zoals kaasbakken en kaasvaten, zijn wij de partner waar u naar op zoek bent. Wij combineren onze ruimschootse ervaring met puur vakmanschap en de nieuwste technologieën. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@rietdairy.nl, via het online contactformulier of bel naar +31 172 571 304.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht