Home » Kaasvat

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Kaasvat

Naar een leverancier voor een kaasvat hoeft u niet verder te zoeken. C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. is een officiële distributeur van de Kadova kaasvaten van Sonoco. Om een totale productielijn te realiseren, leveren we ook producten als nylon kaasvaten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk uw ideale kaasvat dan alvast online.

Kies voor een kaasvat van hoogwaardige kwaliteit

In ons aanbod kiest u uit het kaasvat dat aansluit bij uw werkzaamheden. Het nylon model van Kadova® bestaat uit de volgende vier onderdelen:

  • Deksel van kunststof
  • Voorgevormd volgernet van kunststof
  • Voorgevormd vatnet van kunststof
  • Kaasvat van kunststof

Het model is makkelijk te hanteren en eenvoudig te reinigen. Daarnaast kent het kaasvat van Kadova® een lange levensduur en biedt het een capaciteit van 0,2 tot 15 kg. De plastic netten worden geleverd in voorgevormde vormen.

Produceer verschillende soorten kaas met de kaasvorm naar wens

Of u nu Gouda, Edam, Tomme of Manchego produceert, een kaasvat in ons assortiment is geschikt voor de productie van verschillende soorten kaas. Voor automatiseringsdoeleinden kunnen verlengstukken worden gemonteerd en voor een grote productielijn leveren wij een kaasvat van rvs of micro geperforeerde materialen.

Ontdek welke kaasvaten bij u passen

Naast het veelgebruikte standaard kaasvat, hebben wij ook andere type vaten in ons assortiment. Zo bieden wij bijvoorbeeld een kaastobbe van rvs en een boterkarn aan. Voor meer informatie over een passend kaasvat of voor overige vragen bereikt u ons telefonisch via +31 172 571 304. Voor online contact vult u het contactformulier op onze website in of u stuurt een e-mail naar info@rietdairy.nl.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht