Home » Melkwei

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Melkwei

Melkwei is de vloeistof die bij de kaasbereiding ontstaat. Dit gebeurt door het snijden van de gestremde melk na de toevoeging van stremsel. Nadat de melkwei is afgetapt blijft het vaste bestandsdeel over. Dit wordt ook wel wrongel genoemd. Voor de bereiding van de wrongel heeft C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. uit Nieuwkoop, nabij Alphen aan den Rijn, verschillende wrongelbereiders.

Stel een complete productielijn samen voor onder meer de melkwei

Produceert u Goudse kaas, Edammer of een andere soort kaas? In alle gevallen doet het u goed om u te laten informeren over de complete productielijn die wij u bieden. U bent verzekerd van een productielijn die voldoet aan alle Europese richtlijnen. Uiteraard kunnen we dit op aanvraag aanpassen aan de geldende richtlijnen en normen van het land waar u de machine gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn de Duitse ‘Kieler Richlinien’ en de Canadese ‘Pasteurized Milk Ordinance’.

Neem telefonisch of online contact op met een van onze medewerkers

U kunt bij ons niet alleen terecht voor machines waarmee u melkwei en wrongel van elkaar kunt scheiden. Wilt u meer weten over het samenstellen van een complete productielijn aan kaasmachines of heeft u overige vragen? In alle gevallen staan wij u graag te woord als u contact opneemt. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@rietdairy.nl, via het online contactformulier of telefonisch via +31 172 571 304.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht