N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Melkwei

Melkwei is de vloeistof die bij de kaasbereiding ontstaat. Dit gebeurt door het snijden van de gestremde melk na de toevoeging van stremsel. Nadat de melkwei is afgetapt blijft het vaste bestandsdeel over. Dit wordt ook wel wrongel genoemd. Voor de bereiding van de wrongel heeft C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. verschillende wrongelbereiders.

Stel een complete productielijn samen voor onder meer de melkwei

Produceert u Goudse kaas, Edammer of een andere soort kaas? In alle gevallen doet het u goed om u te laten informeren over de complete productielijn die wij u bieden. U bent verzekerd van een productielijn die voldoet aan alle Europese richtlijnen. Uiteraard kan dit op aanvraag worden aangepast aan de geldende richtlijnen en normen van het land waar de machine in gebruik genomen wordt. Voorbeelden hiervan zijn de Duitse ‘Kieler Richlinien’ en de Canadese ‘Pasteurized Milk Ordinance’.

Neem telefonisch of online contact op met een van onze medewerkers

Heeft u vragen over onze machines waarmee u melkwei en wrongel van elkaar kunt scheiden? Wilt u meer weten over het samenstellen van een complete productielijn? Of heeft u overige vragen? In alle gevallen staan wij u graag te woord als u contact opneemt. U bereikt ons per e-mail, via het online contactformulier of telefonisch via +31 172 571 304.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht