Home » Milkplan

 Pasteurbak van Milkplan

 

Een pasteurbak biedt een goede basis voor veel verschillende productieprocessen. Door de samenwerking met Milkplan bied C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. voor kleinere capaciteiten de pasteurketels van Milkplan aan. Deze pasteurketels worden geproduceerd in Griekenland en zijn van goede kwaliteit. De pasteurbakken zijn beschikbaar in de capaciteiten van 50 / 100 / 200 / 300 / 400 en 500 liter. De pasteurbak van Milkplan wordt geleverd op een rvs frame en wordt bediend met een touchscreen. De besturingskast van de pasteurketel wordt aan de muur bevestigd.

 

Melkpasteur

Voor het pasteuriseren van melk heeft Milkplan de standaard melkpasteur. De standaard pasteurbak wordt geleverd met een gewone roerder en aansluitingen voor de dubbele wand. Hierdoorheen kan met water worden rond gecirculeerd, een extra set kleppen en circulatie pomp kan worden meegeleverd. Voor het verwarmen met elektrische verwarmingselementen is er een separate unit die het water verwarmt en rond circuleert 

 

Yoghurtpasteur

Voor het produceren van yoghurt is de pasteurbak ook beschikbaar met een yoghurtroerder en frequentieregeling. Daarnaast wordt de yoghurt pasteurbak net als de melkpasteur geleverd met aansluitingen voor de dubbele wand. Voor het verwarmen met elektrische verwarmingselementen is er een separate unit die het water verwarmt en rond circuleert.

 

Melkkoeltanken

 C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. werkt al jaren samen met Milkplan, voor met name de melkkoeltankjes. De verticale open melkkoeltanken zijn beschikbaar in de capaciteiten vanaf 50 liter tot 2500 liter. Er is keuze uit melkkoeltanks met een koeling voor 2 melk malen als voor 4 melkmalen. Tevens zijn de melkkoeltanken beschikbaar als transporttanken.

 

Voor vragen of meer informatie bereikt u ons per e-mail, het online contactformulier of via +31 172 571 304.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht