De specialist in zuivelapparatuur

Pasteur

In de pasteur wordt de melk gedurende een bepaalde tijd op een bepaalde temperatuur verwarmd. Dit kan met een doorstroompasteur of met een stand pasteur, waarbij een doorstroompasteur is geschikt voor het pasteuriseren van grote hoeveelheden melk en een batch pasteur meer wordt gebruikt voor kleinere hoeveelheden. Wilt u meer weten over pasteurs en pasteurizeren ? klik dan hier

 

Doorstroom pasteur

De doorstroom pasteur is de meest effectieve machine om de veiligheid en kwaliteit van  onbewerkte melk te garanderen.

– Rendement van 95%: zeer milieuvriendelijk oplossing is voor het pasteurizeren van melk of andere vloeistoffen

– Volledig af te stemmen op de wensen en eisen van de klant: custommade

– Capaciteit van 500 tot 35.000 liter/uur

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Buizen Doorstroom Pasteur

Speciaal voor producten met kleine deeltjes zoals fruit-sappen (met vezels) of puree’s heeft C. van ’t Riet Zuiveltechnologie B.V een sterilisator / pasteur ontwikkeld met een buizenwarmtewisselaar.

– Hoge efficiëntie dankzij speciaal gevormde buizen

– Regeneratie sectie om rendement te verhogen

– Pasteur kan met compleet automatische CIP reiniging worden geleverd

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Stand Pasteur

Dit vat wordt gebruikt om melk te pasteuriseren en voor de productie van yoghurt, kwark en vla en nog veel meer.

– Driewandige roestvrij stalen geïsoleerde wand

– Elektrische roermachine met motor en reductor

– Voorzien van roestvrij stalen besturingskast.

– Ook geschikt voor fermenteren

Neem voor meer opties contact met ons op.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.