Home » Pasteuriseerbak

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Pasteuriseerbak

 

Een pasteurbak biedt een goede basis voor veel verschillende productieprocessen. In de ketel kun je de temperatuur van de melk regelen door middel van water in de dubbele wand. Dit water kan worden verwarmd door middel van elektrische verwarmingselementen, of door te circuleren over een warmte wisselaar. Wanneer er terug gekoeld moet worden kan er gebruik worden gemaakt van leiding water of circulatie via een warmtewisselaar die aangesloten is aan een chiller of ijsaccumulator. Wanneer u meer dan 1.000 liter wilt gaan pasteuriseren dan wordt een doorstroompasteur interessant. De doorstroompasteur is veel efficiënter in tijd als in energieverbruik.

 

Een pasteuriseerketel voor verschillende doeleinden

Onze pasteuriseerketels worden doorgaans gebruikt voor het pasteuriseren van melk. Maar wist u dat er nog veel meer doeleinden mogelijk zijn? Denk hierbij aan de productie van yoghurt, kwark en vla met een karn. Voor wat voor productielijn bent u op zoek naar een pasteuriseerketel? Laat het ons weten en wij bieden een passend voorstel.

 

Kies uit een breed aanbod aan machines

Naast dat we een standaard pasteuriseerketel aanbieden, kiest u bij ons ook uit andere pasteuriseermachines. Het gaat om de volgende twee:

  • Doorstroompasteur: De meest effectieve machine om de veiligheid en kwaliteit van onbewerkte melk te garanderen.
  • Buizen doorstroom pasteur: Speciaal voor producten met kleine deeltjes zoals fruitsappen (met vezels).

Ervaring sinds 1888

Dankzij onze ruimschootse ervaring en het combineren van puur vakmanschap met de nieuwste technologieën, bent u verzekerd van innovatieve en hoogwaardige apparatuur die zichzelf terugverdient. Voor vragen of meer informatie bereikt u ons per e-mail, het online contactformulier of via +31 172 571 304.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht