N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Pasteuriseerketel

Een pasteuriseerketel van C. van ’t Riet biedt u verschillende voordelen. Een stand pasteur is voorzien van een roestvrijstalen besturingskast, beschikt over een driewandige roestvrijstalen geïsoleerde wand en een elektrische roermachine met motor en reductor. Daarnaast is onze pasteuriseerketel ook geschikt voor fermenteren. Wilt u meer weten over de specificaties en de mogelijkheden betreft maatwerk? Wij staan u graag te woord als u contact met ons opneemt.

Een pasteuriseerketel voor verschillende doeleinden

Onze pasteuriseerketels worden doorgaans gebruikt voor het pasteuriseren van melk. Maar wist u dat er nog veel meer doeleinden mogelijk zijn? Denk hierbij aan de productie van yoghurt, kwark en vla met een karn. Voor wat voor productielijn bent u op zoek naar een pasteuriseerketel? Laat het ons weten en wij bieden een passend voorstel.

Kies uit een breed aanbod aan machines

Naast dat we een standaard pasteuriseerketel aanbieden, kiest u bij ons ook uit andere pasteuriseermachines. Het gaat om de volgende twee:

  • Doorstroom pasteur: De meest effectieve machine om de veiligheid en kwaliteit van onbewerkte melk te garanderen.
  • Buizen doorstroom pasteur: Speciaal voor producten met kleine deeltjes zoals fruitsappen (met vezels).

Ervaring sinds 1888

Dankzij onze ruimschootse ervaring en het combineren van puur vakmanschap met de nieuwste technologieën, bent u verzekerd van innovatieve en hoogwaardige apparatuur die zichzelf terugverdient. Voor vragen of meer informatie bereikt u ons per e-mail, het online contactformulier of via +31 172 571 304.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht