Home » Wrongelbereider

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Wrongelbereider

Door te kiezen voor een wrongelbereider van C. van ’t Riet Zuiveltechnologie bent u verzekerd van een constant productieproces. Een gegeven waar u natuurlijk naar op zoek bent Ons team van C. van ’t Riet vertelt u graag meer over alle mogelijkheden voor uw bedrijf.

Een wrongelbereider in verschillende varianten

Wist u dat u bij ons uit verschillende wrongelbereiders kiest? Hiermee scheidt u wrongel en melkwei van elkaar. Wij bieden u de volgende standaardmodellen aan:

  • Gesloten automatische wrongelbereider

Dit model staat garant voor een constant productieproces waarbij de kwaliteit van de wrongel is gegarandeerd. Enkele eigenschappen zijn de automatische reiniging, een capaciteit van 1500 tot 15000 liter en het model wordt geleverd in combinatie met een automatische draineerbak.

  • Ronde wrongelbereider

De traditionele ronde wrongelbereiding voor de verwerking van 100 tot 2500 liter melk.

De wrongelbereider is voorzien van een Ceres roermachine, is volledig uitgevoerd in roestvrijstaal en heeft een digitale thermometer. Optioneel kiest u voor elektrische verwarming.

  • Langwerpige wrongelbereider

Dit model is voorzien van een multifunctioneel roer- en snijmechanisme. Er bevindt zich een handig bedieningspaneel in de brug, de machine is handig te reinigen en het biedt een capaciteit van 2000 tot 5000 liter. Door het ontwerp kan de langwerpige wrongelbereider ook als draineerbak worden gebruikt.

  • Dubbele ‘O’ wrongelbereider

De open dubbel ‘O’ wrongelbereider biedt de mogelijkheid om grotere hoeveelheid melk te verwerken. Het model is eenvoudig te bedienen en heeft een capaciteit van 2200 tot 5000 liter. De dubbel ‘O’ wrongelbereider wordt in combinatie met een draineerbak gebruikt.

Maatwerk staat centraal

Of u nu werkt binnen de industriële of agrarische sector, de machines van C. van ’t Riet worden voor iedere organisatie op maat gemaakt. Neem voor meer informatie contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@rietdairy.nl, door het online contactformulier in te vullen of telefonisch via +31 172 571 304.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht