N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Zelf melk pasteuriseren

Als u zelf melk gaat pasteuriseren is het verstandig om dit te doen met professionele apparatuur van C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. Onze apparatuur voldoet aan alle Europese richtlijnen en wordt op aanvraag aangepast aan de geldende richtlijnen en normen van het land waar de machine in gebruik genomen wordt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden als u zelf melk gaat pasteuriseren? Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden als u contact opneemt.

Zelf melk pasteuriseren met een van onze pasteurs

Wist u dat u bij ons kiest uit verschillende pasteurs waarmee u zelf melk kunt pasteuriseren? Denk hierbij aan:

  • Standaard pasteur ketel: Geschikt voor de productie van onder andere yoghurt, kwark en vla. De machine is ook geschikt voor fermenteren.
  • Buizen doorstroom pasteur: Geschikt voor producten met kleine deeltjes zoals fruitsappen (met vezels).
  • Doorstroom pasteur: Dit systeem is de meest effectieve machine om de veiligheid en kwaliteit van onbewerkte melk te garanderen.

Profiteer van een oplossing op maat voor uw organisatie

Wij hebben meer dan 125 jaar ervaring in het combineren van puur vakmanschap met de nieuwste technologieën en verzekeren u hierdoor innovatieve en hoogwaardige apparatuur die zichzelf terugverdient. Wilt u meer weten over onze machines waarmee u zelf melk kunt pasteuriseren? Wij staan u graag te woord via het online contactformulier, per e-mail of telefonisch via +31 172 571 304.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht