Home » Zelf melk pasteuriseren

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Zelf melk pasteuriseren

Als u zelf melk gaat pasteuriseren is het verstandig om dit te doen met professionele apparatuur van C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. uit Nieuwkoop, nabij Alphen aan den Rijn. Onze apparatuur voldoet aan alle Europese richtlijnen en passen we op aanvraag aan volgens de geldende richtlijnen en normen van het land waar u de machine gebruikt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden als u zelf melk gaat pasteuriseren? Wij vertellen u graag meer als u contact opneemt.

Zelf melk pasteuriseren met een van onze pasteurs

Wist u dat u bij ons kiest uit verschillende pasteurs waarmee u zelf melk kunt pasteuriseren? Denk hierbij aan:

  • Standaard pasteuriseerketel. Geschikt voor de productie van onder andere yoghurt, kwark en vla. De machine is ook geschikt voor fermenteren.
  • Platenpasteur. Geschikt voor producten met kleine deeltjes zoals fruitsappen (met vezels).
  • Doorstroompasteur. Dit systeem is de meest effectieve machine om de veiligheid en kwaliteit van onbewerkte melk te garanderen.

Profiteer van een oplossing op maat voor uw organisatie

Wij hebben meer dan 125 jaar ervaring in het combineren van puur vakmanschap met de nieuwste technologieën en verzekeren u hierdoor innovatieve en hoogwaardige apparatuur die zichzelf terugverdient. Wilt u meer weten over onze machines waarmee u zelf melk kunt pasteuriseren? Wij staan u graag te woord via het online contactformulier, per e-mail via info@rietdairy.nl of telefonisch via +31 172 571 304.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht