Point Reyes Cheese USA

In het jaar 2000 begon het melkveebedrijf Point Reyes in Californië met het maken van kaas op de boerderij. In 2018 openden ze een tweede productiefaciliteit in een nabijgelegen stadje Petaluma om te voldoen aan de toenemende vraag naar de prijswinnende producten.

Specialiteiten

Vandaag de dag wordt Original Blue, de rauwmelkse kaas, nog steeds gemaakt op de boerderij in Point Reyes, uitsluitend van de melk van eigen Holstein koeien. De gepasteuriseerde kazen, Toma, Bay Blue, Gouda en Quinta, worden met de hand vervaardigd in Petaluma, waar ze melk gebruiken van boerderijen die de duurzame landbouwfilosofie van het bedrijf delen en aan onze hoogste normen voor melkkwaliteit voldoen.

 

Apparatuur

Door C. van ’t Riet Zuiveltechnologie B.V. geleverde en geïnstalleerde producten:

  • 3x kaasbak dubbel O
  • Automatische draineerbak
  • Handmatige draineerbak
  • Chiller
  • Coating machine

C. van ’t Riet Zuiveltechnologie B.V. levert een totaalpakket op het gebied van zuivelbereiding