C. van ‘t Riet Zuiveltechnologie B.V.

Wij ontwerpen, produceren en installeren apparatuur
voor de verwerking van zuivelproducten

Van melkopslag tot het inrichten van een complete productiefaciliteit, van concept tot realisatie. Een breed scala aan apparatuur voor de productie van kaas, yoghurt, boter, ijs of andere zuivelproducten. Naast standaardapparatuur leveren wij ook maatwerkoplossingen om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen.

Ons bedrijf, opgericht in 1888, staat bekend om kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Onze klanten kunnen rekenen op advies en betrokkenheid. Als specialist in zuivelapparatuur informeren wij u graag over onze machines en alles wat u wilt weten over zuivelverwerking. 

C. van ‘t Riet zuiveltechnologie B.V. helpt u om uw gehele zuivel productieproces
volledig te beheersen en, waar nodig, te optimaliseren

Expertise & ervaring

Dankzij jarenlange ervaring hebben we de nodige kennis in huis en kunnen wij advies geven omtrent alle mogelijke zuivelproducten. Daarnaast bieden we internationale consultancy met betrekking tot turnkey projecten en alle daarbij behorende facetten. 

Kwaliteit

Net als u willen wij dat de apparatuur lang meegaat. Daarom wordt alle C. van ‘t Riet Zuiveltechnologie apparatuur geproduceerd van hoogwaardige materialen. Verder bent U verzekerd van een lange levensduur en minimale onderhoudskosten. Verder zijn alle onderdelen die in contact komen met uw product vervaardigd uit roestvrijstaal of hiervoor geschikte slangen.

C. van 't Riet Zuiveltechnologie B.V. levert techniek en advies op maat,
waarbij de wensen en belangen van onze klanten altijd voorop staan

Service & support

In alle facetten van onze bedrijfsvoering staat service hoog in het vaandel. Mochten zich, ondanks de verregaande voorzorgsmaatregelen, problemen voordoen, dan staan onze servicemonteurs en helpdeskmedewerkers garant voor een snelle en efficiënte oplossing.

Voor langdurig en probleemloos gebruiksgemak adviseren wij de machines jaarlijks een preventieve servicebeurt te geven. Desgewenst kunt u zich bij ons of bij onze dealers laten informeren over eventuele servicecontracten. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en probleemloze werking, ook na jaren van intensief gebruik.

Research & development

De door ons geproduceerde apparatuur vormt het ultieme bewijs dat hoogwaardige techniek niet automatisch gecompliceerd hoeft te zijn. Eenvoudige maar zeer doordachte constructies voorkomen ongewenste storingen en vereisen minimaal onderhoud. 

Onze afdeling Research & Development is voortdurend op zoek naar manieren om de kwaliteit en efficiency van onze systemen te verhogen. Daarbij maken wij dankbaar gebruik van de kennis en expertise van onze klanten, leveranciers en natuurlijk ons eigen personeel.

C. van ’t Riet Zuiveltechnologie B.V. staat voor kwaliteit. Door gebruik te maken van
hoogwaardige materialen en degelijk ontwerp gaat de apparatuur lang mee

Feugiat sapien nec varius enim mauris

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ex quam, pellentesque non dui a, bibendum pretium vel leo hendrerit pretium sum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit fusce ex quam pellentesque non dui a, bibendum pretium vel leo hendrerit pretium

Feugiat sapien nec varius enim mauris

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ex quam, pellentesque non dui a, bibendum pretium vel leo hendrerit pretium sum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit fusce ex quam pellentesque non dui a, bibendum pretium vel leo hendrerit pretium

TIJDLIJN

1874
Prille begin
In 1874 erfde Cornelis van ’t Riet de wagenmakerij aan de Dorpsstraat te Aarlanderveen van zijn overleden vader. Destijds werden er voornamelijk boerenkarren, tilbury’s & kruiwagens geproduceerd. Ook andere benodigdheden voor de boeren zoals stekeltrekkers, melkblokken, klompen, enz. werden naar hartenlust geproduceerd.
1874
1885
Eerste kaastobbes
Rond 1885 is men begonnen met het maken van houten kaastobbes.
1885
1888
Zuivelwerktuigen
Op 16 juli 1888 is de “Firma C. van ’t Riet Zuivelwerktuigen” opgericht. Vanaf die tijd is de fabricage van zuivelwerktuigen een belangrijke rol gaan spelen. Rond 1900 was de omzetverdeling al 2/3 zuivelwerktuigen en nog maar 1/3 wagenmakerij.
1888
1917
Bartholomeus & Arie
In 1917 hebben Mees en Arie (twee zonen van Cornelis) het bedrijf voortgezet. In deze tijd, waarin ze met twee oorlogen werden geconfronteerd, zijn er ook andere artikelen bijgekomen zoals bijvoorbeeld de strekels en houten knopen.
1917
1942
Wim, Johan, Arie & Cees
Vanaf 1942 zijn er vier zonen van Arie in de zaak gekomen. Wim is helaas vroeg overleden en Johan koos er na 15 jaar voor om elders te gaan werken.
1942
1976
Versterking Piet Verburg
Cees en Arie kregen versterking van de schoonzoon van Cees; Piet Verburg.
1976
1981
Naamswijziging
Piet Verburg en Arie van ’t Riet zetten het bedrijf samen voort. De bedrijfsnaam word omgezet naar “C. van ’t Riet Zuiveltechnologie B.V.”.
1981
1991
Arie
Na het plotseling overlijden van Arie gaat Piet Verburg alleen verder. Vanaf die tijd is het bedrijf zich ook veel meer op de export naar andere landen gaan concentreren.
1991
2011
Verhuizing naar Nieuwkoop
Na 122 jaar en vele verbouwingen van de fabriek in Aarlanderveen was er geen uitbreiding meer mogelijk en is het bedrijf verhuisd naar een mooi en groter gebouw in Nieuwkoop.
2011
2012
Versterking Rémon Verburg
Sinds 2012 is Rémon Verburg, de zoon van Piet Verburg & Marianne Verburg - Van ’t Riet werkzaam bij C. van ’t Riet Zuiveltechnologie BV en is de basis gelegd voor een succesvol vervolg van dit mooie familiebedrijf.
2012
2022
Overname door Rémon Verburg
In 2022 heeft Rémon het bedrijf en de dagelijkse leiding overgenomen van Piet Verburg.
2022