NIEUWS

Verouderde touchscreen doorstroompasteur

Veranderende technologieën leiden ertoe dat oudere apparaten van de markt verdwijnen. Een voorbeeld daarvan is het OMRON Touchscreen type NS8. De producent heeft ons geïnformeerd dat door o.a. schaarste op de markt van bepaalde elektronische componenten en doorontwikkeling van nieuwe touchscreens, het type NS8 niet meer verkrijgbaar is.
Het type NS8 is veel gebruikt op de door C. van ’t Riet geproduceerde doorstroompasteurs vanaf 2006 tot en met 2017.

Een foto van het scherm en type plaatje zijn hieronder weergegeven.
Het gaat om type NS8 -TV00-V2 en type NS8-TV01B.

Helaas is er geen 1 op 1 alternatief voor dit scherm en hebben wij de keuze laten vallen op een type welke nagenoeg even groot is. Echter is er een iets groter inbouwgat nodig voor het nieuwe scherm. Bij noodzakelijke vervanging bij een storing, heeft de monteur extra tijd nodig om het gat op maat te maken voor het nieuwe scherm. Om de doorstroompasteur op dezelfde wijze te laten functioneren als met het huidige NS8 scherm zal de software/programmatuur ook aangepast moeten worden. Ondanks dat de programmatuur grotendeels het standaard is, zijn er vaak klant specifieke aanpassingen die ook in de nieuwe programmatuur moeten komen. Om er zeker van te zijn dat we bij een storing snel van dienst kunnen zijn, is het te adviseren dat wij alvast de software van uw pasteur aanpassen.

Voor persoonlijk advies of het in gang zetten van de voorbereiding kunt u contact op nemen met onze service coördinator Henri Verkerk. 
0172-830 180