N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Boterkarn

Zelf boter maken doet u met behulp van een boterkarn. Gaat uw voorkeur uit naar een kleine of grote productie? Bij C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. kiest u uit boterkarnen in verschillende formaten. Uiteraard is het mogelijk om ieder model aan te passen naar uw wensen en situatie. Neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Naar welke boterkarn gaat uw voorkeur uit?

Ons assortiment bestaat uit modellen met een capaciteit van 30, 50 en 80 liter. Het roerwerk is uitneembaar en bestaat uit vier, zes of acht bladen. Daarnaast hebben al onze boterkarns de volgende gemeenschappelijke eigenschappen:

  • Gemaakt van roestvrijstaal
  • Horizontaal model met deksel en kijkglas
  • Aftapkraan
  • De binnenzijde is behandeld zodat de boter niet blijft plakken

Innovatieve en hoogwaardige apparatuur

U profiteert van onze ruime ervaring van meer dan 125 jaar en wij combineren puur vakmanschap met de nieuwste technologieën. Hierdoor bent u verzekerd van innovatieve en hoogwaardige zuivelmachine apparatuur die zichzelf terugverdient. U ontvangt betrouwbare en onderhoudsvrije apparatuur, zoals een boterkarn, maar u schakelt ons ook in voor turnkey concepten en maatwerk oplossingen.

Uw partner voor zuivelapparatuur in de breedste zin van het woord

Wij zijn uw partner voor zuivelverwerking in de breedste zin van het woord. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van maatwerk apparatuur of heeft u andere vragen? U bereikt ons via het online contactformulier, per e-mail of telefonisch via +31 172 571 304.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht