Home » Boterkarn

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Boterkarn

Zelf boter maken doet u met behulp van een boterkarn. Gaat uw voorkeur uit naar een kleine of grote productie? Bij C. van ’t Riet Zuiveltechnologie b.v. uit Nieuwkoop, nabij Alphen aan den Rijn, kiest u een machine in verschillende formaten voor het karnen van boter. Uiteraard is het mogelijk om ieder model aan te passen naar uw wensen en situatie. Neem contact met ons op om uw wensen wat betreft de machine voor het karnen van boter kenbaar te maken.

Naar welke boterkarn gaat uw voorkeur uit?

Bij ons kiest u voor een boterkarn met een capaciteit van 30, 50 of 80 liter. Het roerwerk van de machine voor het karnen van boter is uitneembaar en bestaat uit vier, zes of acht bladen. Welke boterkarn u ook kiest, alle modellen beschikken over de volgende eigenschappen:

  • Gemaakt van roestvrijstaal;
  • Horizontaal model met deksel en kijkglas;
  • Aftapkraan;
  • De binnenzijde is behandeld zodat de boter niet blijft plakken.

Innovatieve en hoogwaardige apparatuur

Een machine voor het karnen van boter koopt u bij ons; u profiteert namelijk van meer dan 125 jaar ervaring en kennis. Wij combineren puur vakmanschap met de nieuwste technologieën. Hierdoor bent u verzekerd van innovatieve en hoogwaardige zuivelmachine apparatuur die zichzelf terugverdient. U ontvangt betrouwbare en onderhoudsvrije apparatuur, zoals een boterkarn of een ontromer, maar u schakelt ons ook in voor turnkey concepten en maatwerk oplossingen.

Bestel uw zuivelapparatuur bij ons

Wij zijn uw partner voor zuivelverwerking in de breedste zin van het woord. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van maatwerk apparatuur of heeft u andere vragen over onze machine voor het karnen van boter? U bereikt ons via het online contactformulier, telefonisch via +31 172 571 304 of door een e-mail te sturen naar info@rietdairy.nl.

N

Kwaliteit

Productie

Efficiëntie

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht