Kaasbak open rond

Ambachtelijke bereiding van wrongel in een open ronde tobbe. De driewandige RVS kaasbak heeft een hoogwaardige, voedselveilige afwerking en beschikt over de juiste temperatuurregeling om de beste wrongel van de wereld te produceren. De kaasbak staat op wielen en is kantelbaar via handmatige of pneumatische bediening om gemakkelijk te kunnen drainen en schoon te maken. […]

Kaasbak open dubbel O

Ambachtelijke bereiding van wrongel in een open tobbe. De driewandige RVS kaasbak heeft een hoogwaardige, voedselveilige afwerking en beschikt over de juiste temperatuurregeling om de beste wrongel van de wereld te produceren. De kaasbak staat op wielen en is kantelbaar via pneumatische bediening om gemakkelijk te kunnen drainen en schoon te maken. Het via de […]

Kaasbak open langwerpig

Ambachtelijke bereiding van wrongel in een open langwerpige tobbe. De driewandige RVS kaasbak heeft een hoogwaardige, voedselveilige afwerking en beschikt over de juiste temperatuurregeling om de beste wrongel van de wereld te produceren. De kaasbak staat op wielen en is kantelbaar via pneumatische bediening om gemakkelijk te kunnen drainen en schoon te maken. Het via […]

Kaasbak gesloten

Geautomatiseerde bereiding van wrongel in een gesloten kaasbak. Het wrongelbereidingsproces bestaat uit verwarmen, snijden, roeren, wei aftappen en waswater toevoegen wordt door middel van instelbare parameters automatisch uitgevoerd. Het automatische proces kan helemaal naar eigen recept worden ingesteld en zorgt voor een constante kwaliteit wrongel. C. van ’t Riet Zuiveltechnologie B.V. produceert de gesloten kaasbak […]