Kaasbak open rond

De kaasbak Open Rond van C. van ’t Riet Zuiveltechnologie is dé oplossing voor de ambachtelijke bereiding van wrongel. Deze driewandige, roestvrijstalen kaasbak is ontworpen voor optimale temperatuurregeling, wat essentieel is voor het produceren van hoogwaardige wrongel. Deze kaasbak is ideaal voor zuivelproducenten die streven naar precisie en kwaliteit in hun wrongelbereiding. Met de mogelijkheid […]
Kaasbak open dubbel O

Ambachtelijke bereiding van wrongel in een open tobbe. De driewandige RVS kaasbak heeft een hoogwaardige, voedselveilige afwerking en beschikt over de juiste temperatuurregeling om de beste wrongel van de wereld te produceren. De kaasbak staat op poten en is kantelbaar via pneumatische bediening om gemakkelijk te kunnen drainen en schoon te maken. Het via de […]
Kaasbak open langwerpig

Ambachtelijke bereiding van wrongel in een open langwerpige tobbe. De driewandige RVS kaasbak heeft een hoogwaardige, voedselveilige afwerking en beschikt over de juiste temperatuurregeling om de beste wrongel van de wereld te produceren. De kaasbak staat op poten en is kantelbaar via pneumatische bediening om gemakkelijk te kunnen drainen en schoon te maken. Het via […]
Kaasbak gesloten

Geautomatiseerde bereiding van wrongel in een gesloten kaasbak. Het wrongelbereidingsproces bestaat uit verwarmen, snijden, roeren, wei aftappen en waswater toevoegen wordt door middel van instelbare parameters automatisch uitgevoerd. Het automatische proces kan helemaal naar eigen recept worden ingesteld en zorgt voor een constante kwaliteit wrongel. C. van ’t Riet Zuiveltechnologie B.V. produceert de gesloten kaasbak […]